Multivitamin 60db Bio Vitality Lágy zselé kapszula

Gyártó: Drug International Limited
Szállítási díj: 999 Ft
Várható szállítás: 2024. július 24.
Kívánságlistára teszem
2.990 Ft
Menny.:db
Multivitamin 60db Bio Vitality Lágy zselé kapszula
2.990 Ft
Menny.:db

Leírás

  1. A multivitaminok kényelmes módot jelentenek a táplálékfelvétel hiányainak pótlására. Még a legjobb szándékokkal sem mindig könnyű az ajánlott napi mennyiségű esszenciális tápanyagokat kizárólag az étrenden keresztül bevinni. A multivitamin biztosít egy biztonsági hálót, amely biztosítja a szervezet számára a szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat optimális működéshez.

  2. Immunfunkció Támogatása: Egy erős immunrendszer létfontosságú a test védekezéséhez a betegségek és fertőzések ellen. A multivitaminok, különösen azok, amelyek C-, D-vitaminokat és cinket tartalmaznak, támogatják az immunrendszer működését, csökkentve a megfázás, az influenza és más betegségek kockázatát. Ezek a tápanyagok együttműködve erősítik a szervezet természetes védekezését, elősegítve az általános jóllétet.

  3. Energia Szintek Fokozása: Fáradtnak vagy lomhának érzi magát? A tápanyaghiányok kiszívhatják az energia szinteket, és fáradtságot okozhatnak. A B-vitaminokat tartalmazó multivitaminok, mint például a B6, B12 és folsav, kulcsfontosságú szerepet játszanak az energiaanyagcserében, segítve az élelmiszerek átalakítását hasznos energiaforrássá. Ezeknek a vitaminoknak a bevitele napi rutinjába segíthet legyőzni a fáradtságot és növelni a vitalitást, lehetővé téve a napi feladatok leküzdését lendülettel.

  4. Szív Egészségének Támogatása: A kardiovaszkuláris egészség fenntartása létfontosságú az általános jóllét szempontjából. Bizonyos vitaminok és ásványi anyagok, mint például a E-vitamin, magnézium és kálium, hozzájárulnak a szív egészségéhez a normális vérnyomás, koleszterinszintek és általános szív működés támogatásával. Ezeknek a tápanyagoknak a bevitele a napi rutinba segíthet megvédeni a szívet a kardiovaszkuláris betegségek kockázatától.

  5. Egészséges Öregedést Támogat: Ahogy öregszünk, táplálkozási szükségleteink változnak, és az optimális egészség fenntartása egyre fontosabbá válik. A idősebbeknek készült multivitaminok gyakran magasabb dózisokban tartalmazzák az idősebb felnőttek számára fontos kulcsfontosságú tápanyagokat, mint például a D-vitamin, kalcium és B12-vitamin, amelyek támogatják a csont egészségét, a kognitív funkciót és az általános vitalitást az idősebb felnőttek számára. A komplex táplálkozási támogatás biztosítása révén a multivitaminok segíthetnek az idősebbeknek megőrizni az önállóságot és az életminőséget az öregedés során.

  6. Javítja a Hangulatot és a Mentális Jól-létet: A tápanyaghiányokat kapcsolatba hozták hangulatzavarokkal, mint például a depresszió és a szorongás. A hangulatot támogató tápanyagokat, mint például a D-vitamin, az omega-3 zsírsavak és a magnéziumot tartalmazó multivitaminok segíthetnek a hangulatzavarok tüneteinek enyhítésében és az érzelmi jóllét elősegítésében. Az agy táplálásával és az idegi közvetítők működésének támogatásával ezek a kiegészítők hozzájárulhatnak a pozitív hozzáállás kialakulásához és az életminőség javulásához.

Tápanyag tartalom táblázat

A doboz 60 db kapszulát tartalmaz.

Napi adag: 1 Kapszula

Mennyiség

adagonként

%NRV*

Vitamin A Palmitinsav

1,500 µg

188%

Vitamin D3

10 µg

200%

Vitamin E

15 mg

125%

Vitamin C

60 mg

75%

Vitamin (B1)

1.5 mg

136%

Riboflavin (B2)

1.7 mg

121%

Niacin (B3)

20 mg

125%

Vitamin B6

2 mg

143%

Folsav

400 µg

200%

Vitamin B12

6 µg

240%

Pantoténsav

10 mg

167%

Vas

18 mg

129%

Cink

7.56 mg

76%

Réz

0.796 mg

80%

Mangán

0.367 mg

18%

Jód

150 µg

100%

*Napi beviteli Referencia érték felnőttek számára

 

Paraméterek

Kiszerelés 60db 400mg/darab
Adagolás 60 napra elegendő
Méretek 76mm*44mm*127mm
Termék bruttó súlya 78g

+ Információ

A mai rohanó világban az optimális egészség fenntartása kihívást jelenthet. A forgalmas időbeosztások, az útközbeni étkezések és a különböző életmódbeli tényezők gyakran kevés lehetőséget hagynak a kiegyensúlyozott étrend biztosítására. Ez az, ahol a multivitaminok értékes szövetségesekként lépnek be, támogatva az általános egészséget és jóllétet. Az esszenciális vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó készítmények széles körű előnyöket kínálnak a fogyasztóknak, akik az táplálkozási hiányokat szeretnék pótolni és növelni a vitalitásukat. A multivitaminok kényelmes módot jelentenek a táplálékfelvétel hiányainak pótlására. Még a legjobb szándékokkal sem mindig könnyű az ajánlott napi mennyiségű esszenciális tápanyagokat kizárólag az étrenden keresztül bevinni. A multivitamin biztosít egy biztonsági hálót, amely biztosítja a szervezet számára a szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat optimális működéshez. A Bio Vitality Multivitaminja 16 vitamint és ásványi anyagot tartalmaz a mindennapi vitamin bevitel teljességért.