Fizetés, szállítás

TÁJÉKOZTATÁS A SZÁLLÍTÁSI DÍJRÓL:

A vásárolt termék mellett feltüntetett ár bruttó vételár, amely tartalmazza az általános forgalmi adót (ÁFA) is, de nem tartalmazza a házhoz szállítás költségét.
A szállítási költség a rendelés végösszegétől és súlyától függetlenül bruttó 999 Ft-tól 1550ft-ig terjedhet. A pontos összeget a szállítás módjá fogja fixálni. Mi a megbízhatóságuk miatt a FoxPost és a GLS szolgáltatását használjuk. Ezen belül lehet választani csomagpontos vagy egyenesen házhoz szállítást is.
Bruttó 15000 Ft feletti megrendelés esetén, súlytól függetlenül ingyenes a kiszállítás, annak költségét a Bio vitality Kft. átvállalja a megrendelőtől.

 

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK:

Áruházunkban megrendelt termék(ek)et a következőképpen fizetheti ki:

-banki átutalással a megrendeléskor, biztonságos online fizetéssel.

- bankkártyával a megrendeléskor, biztonságos online fizetéssel a Simple pay Otp-n keresztül.

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz.
A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot.

HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK:

Webáruházunk megrendeléseit a GLS Futárszolgálat teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban.
Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni.
A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg.

GARANCIA:

Termékeinket a gyártók által biztosított, a Fogyasztóvédelmi Törvényben előírtakkal összhangban lévő jótállási feltételekkel hozzuk forgalomba.
Kérjük a csomag sértetlenségét a kézbesítő előtt szíveskedjék ellenőrizni! Ha sérülést lát, vetessen fel jegyzőkönyvet, és ne vegye át a csomagot.
Utólagos reklamációt a csomag fizikai sérüléséről jegyzőkönyv nélkül nem áll módunkban elfogadni.
Nem áll módunkban a jótállást érvényesíteni, ha a termék sértetlen átvételét igazoló dokumentum aláírása után a Vevő külsérelmi hibára hivatkozik.